Εγγραφή | Είσοδος

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή Σεμιναρίου της ΠΕΦΝΙ στις 23 & 24/11/2019, Τρίπολη

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://www.pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Η ΠΕΦΝΙ διοργανώνει το Σάββατο 23 & την Κυριακή  24 Νοεμβρίου 2019, Σεμινάριο με θέμα:

«Ηγεσία, Στρατηγική, Σχεδιασμός, Αξιολόγηση: Αναγκαίοι πυλώνες για την παροχή ποιοτικών Υπηρεσιών Υγείας από το Νοσοκομειακό Φαρμακείο»,

που θα διεξαχθεί στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης (Αμφιθέατρο).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η δημιουργία ομάδων που θα  μπορέσουν να λειτουργήσουν εμπνευσμένες από μια χαρισματική ηγεσία και υπό την καθοδήγηση της διοίκησης για την υλοποίηση των στόχων  του Νοσοκομειακού Φαρμακείου. Κάθε Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός θα πρέπει να έχει ως πυξίδα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Σε αυτό  το σεμινάριο μέσω των παρουσιάσεων και του εργαστηρίου θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αυτοαξιολόγηση του φαρμακοποιού και στην κατάρτιση σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη του Νοσοκομειακού Φαρμακείου με την χρήση του Εργαλείου Αυτοαξιολόγησης (Self Assessment Tool).

Μέσω της βιωματικής αλληλεπίδρασης στο εργαστήριο θα γίνει αναφορά σε «Καλές Πρακτικές» και από την συζήτηση των συναδέλφων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους θα δοθεί σε όλους η δυνατότητα δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης εικόνας δράσεων σε ένα ενιαίο πλαίσιο λειτουργίας των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών στην Ελλάδα.

 Η συμμετοχή κοστίζει 50€.

Το Σεμινάριο έχει την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.)

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Μπορείτε να  δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία της ΠΕΦΝΙ μέχρι τις 20/10 ( με mail, fax ή τηλέφωνο).

Μπορείτε να δείτε το προκαταρκτικό  πρόγραμμα εδώ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Πέμπτη, Σεπτέμβριος 26, 2019