Εγγραφή | Είσοδος

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών - Τελικό Πρόγραμμα

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://www.pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Βρισκόμαστε δυο μέρες πριν από την έναρξη των εργασιών του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών στα Χανιά (27 - 30 Απριλίου, 2017), με τίτλο "Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός & Φαρμακευτική Φροντίδα - Δημιουργώντας Πρότυπα στην Ασφάλεια των Ασθενών"

Το επιστημονικό πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου της ΠΕΦΝΙ έχει πλούσια θεματολογία με τη συμμετοχή έγκριτων Ελλήνων και ξένων ομιλητών. Ο κύριος στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι να δώσει σε όλους τους συναδέλφους τα ερεθίσματα και τα εργαλεία εκείνα που θα ενδυναμώσουν το ρόλο του Νοσοκομειακού Φαρμακοποιού ως ενεργού και ισότιμου μέλους της θεραπευτικής ομάδας των Δημόσιων Νοσοκομείων. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε πρωτίστως στην ασφάλεια των ασθενών, όπως εξάλλου είναι και ο πυρήνας της θεματολόγιας του φετινού συνεδρίου.

Παράλληλα, θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους νέους συναδέλφους που ξεκινούν την καριέρα τους στη Νοσοκομειακή Φαρμακευτική, να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες τους και να γίνουμε κοινωνοί των ιδεών που το "νέο αίμα" οφείλει και πρέπει να δώσει στον Κλάδο μας. Με το εισαγωγικό σεμινάριο στη Νοσοκομειακή Φαρμακευτική το οποίο διοργανώνεται στα πλαίσια του συνεδρίου επιθυμούμε να τους θωρακίσουμε στο νέο τους επαγγελματικό αλλά και επιστημονικό ξεκίνημα.

Με χαρά θα σας καλωσορίσουμε στις αίθουσες του Συνεδρίου, ευελπιστώντας ότι το ενδιαφέρον και η συμμετοχή όλων θα παραμείνουν αμείωτα!

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής 

Η Πρόεδρος 

Δέσποινα Μακριδάκη

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου.

 

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Τρίτη, Απρίλιος 25, 2017