Εγγραφή | Είσοδος

Έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας της ΠΕΦΝΙ

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://www.pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Μετά από χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας η ιστοσελίδα της ΠΕΦΝΙ αλλάζει μορφή. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πιο σύγχρονο και χρηστικό εργαλείο για το Νοσοκομειακό φαρμακοποιό και ένα αποτελεσματικό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας της ΠΕΦΝΙ με τα μέλη της. Με τη βοήθεια όλων, πιστεύουμε και ευελπιστούμε να πετύχουμε μια, μικρή έστω, βελτίωση. Κάθε αρχή είναι δύσκολη και η συνδρομή όλων με παρατηρήσεις, ιδέες, επισημάνσεις λαθών κ.λ.π. είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ευπρόσδεκτη.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη της ΠΕΦΝΙ να εγγραφούν στην ιστοσελίδα για να έχουν πλήρη πρόσβαση σε αυτή. Για την εγγραφή είναι απαραίτητα ορισμένα στοιχεία, μεταξύ των οποίων και ο αριθμός μητρώου της ΠΕΦΝΙ, για τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από τη γραμματεία της ΠΕΦΝΙ. Αφού εγγραφείτε μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες και να επωφεληθείτε από ότι μπορεί να διευκολύνει την επαγγελματική καθημερινότητά σας.

Και επειδή κάθε τι καινούργιο έρχεται σαν μια συνέχεια μιας προηγούμενης προσπάθειας, που ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε, δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τον συνάδελφο Λεωνίδα Τζίμη, που με τις προσπάθειες του διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο για να έχει όλα αυτά τα χρόνια η ΠΕΦΝΙ την ιστοσελίδα της.

 

Πρόσβαση στις παλιότερες εκδοχές της ιστοσελίδας της ΠΕΦΝΙ μπορείτε να έχετε στους παρακάτω συνδέσμους:

http://pefni.blogspot.gr

https://pefni.wordpress.com

Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Τετάρτη, Ιούνιος 15, 2016