Εγγραφή | Είσοδος

Αρχείο Αρθρων

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://www.pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

Πρόσκληση για συμμετοχή σε επαναληπτικό Workshop Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ WORKSHOP ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΠΕΦΝΙ στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει, διοργανώνει το Σάββατο 16/12/17 ( 12:00-17:00) επαναληπτικό WORKSHOP  σχετικά με την «Συγκρότηση και  Λειτουργία  των ομάδων ΟΕΚΟΧΑ». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» (1ος όροφος καρδιοχειρουργικής πτέρυγας, Εξοχή Θεσσαλονίκης).

Απολογισμός Forum για τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς


 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό FORUM που απευθυνόταν  στους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό FORUM που απευθυνόταν  στους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς , στο πλαίσιο του 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων με κεντρικό τίτλο «Έλεγχος λοιμώξεων: διασφάλιση για το μέλλον»  και διοργανώθηκε σε συνεργασία με την ΠΕΦΝΙ.

Αναθεωρημένη λίστα Φαρμάκων Υψηλού Κόστους του Ν.3816

Δημοσιεύθηκε ο  κατάλογος  με τα φάρμακα για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών, του Νόμου 3816. Η αναθεωρημένη λίστα με τις θεραπείες, γνωστές και ως Φάρμακα Υψηλού Κόστους, περιλαμβάνει συνολικά 430 σκευάσματα, από 373 που περιελάμβανε ο κατάλογος που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Απρίλιο (ΦΕΚ 1469/Β/28.4.2017)

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Workshop Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ WORKSHOP ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΠΕΦΝΙ στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει , διοργανώνει το Σάββατο 11/11/17 ( 12:00-16:00) WORKSHOP  σχετικά με την «Συγκρότηση και  Λειτουργία  των ομάδων ΟΕΚΟΧΑ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Γ.Καββαδίας- Στ. Καζάζης»(ΕΟΦ, Μεσογείων 284).


 

Απομένουν 3 ημέρες για την Ημερίδα του Συλλόγου Εργαζομένων Ε.Ο.Φ.

 


ΗΜΕΡΙΔΑ : Σύγχρονες Προκλήσεις και Προοπτικές ΕΟΦ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΟΦ

Απομένουν 3 ημέρες για την ημερίδα του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΟΦ με θέμα: «Σύγχρονες Προκλήσεις και Προοπτικές ΕΟΦ», στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας , το Σάββατο  4 Νοεμβρίου 2017,απο τις 9.00 μέχρι 17.00.