Εγγραφή | Είσοδος

Αρχείο Αρθρων

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://www.pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

FORUM για Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς


 

Πρόσκληση για συμμετοχή σε

FORUM ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ανοιχτό FORUM που απευθύνεται (κατ΄ αποκλειστικότητα) στους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς , θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017  και ώρα 17.00 – 18.00 στο Ξενοδοχείο Olympic Royal ( αίθουσα TEMPLAR  ‘S ) στους στύλους  Ολυμπίου Διός, Αθήνα.

Σύσταση Διυπουργικής Επιτροπής για την εκπαίδευση στον τομέα της Υγείας

Την σύσταση 13μελούς  Διυπουργικής Επιτροπής των Υπουργείων Υγείας  και Παιδείας με αντικείμενο το συντονισμό και τη συνεργασία των ιατρικών τμημάτων της χώρας σε ζητήματα προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και έρευνας, αποφάσισαν με ΚΥΑ οι συναρμόδιοι Υπουργοί κ.κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου,  Ανδρέας Ξανθός και Κωνσταντίνος  Φωτάκης . Η θητεία της επιτροπής θα είναι 5ετής.

ΗΜΕΡΙΔΑ : Σύγχρονες Προκλήσεις και Προοπτικές ΕΟΦ



ΗΜΕΡΙΔΑ : Σύγχρονες Προκλήσεις και Προοπτικές ΕΟΦ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΟΦ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΕΟΦ διοργανώνει την Ημερίδα «Σύγχρονες Προκλήσεις και Προοπτικές ΕΟΦ», στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας , το Σάββατο  4 Νοεμβρίου 2017,απο τις 9.00 μέχρι 17.00.

2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.)

Το ΑΤΡ διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.)    

Η ομάδα ΑΤΡ (Aristotle Team of Pharmacy) σε συνεργασία με τα Τμήματα Φαρμακευτικής Α.Π.Θ., Ε.Κ.Π.Α. και Πατρών  διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.),  στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

Σύσταση Συντονιστικής Επιτροπής Εμβολιασμού Επαγγελματιών Υγείας για την εποχική γρίππη

Τροποιείται η με αριθμ. πρωτ. Α1β/Γ.Π. οικ. 71961/28.9.2016 Απόφαση με θέμα "Σύσταση Συντονιστικής Επιτροπής Εμβολιασμού Επαγγελματιών Υγείας για την εποχική γρίππη". Για να δείτε την απόφαση πατήστε ΕΔΩ

Δελτίο Τιμών νέων φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης

Εκδόθηκε απο το Υπουργείο Υγείας η Υπουργική Απόφαση  (δείτε ΕΔΩ) για το  Δελτίο Τιμών νέων φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης (δείτε ΕΔΩ).