Εγγραφή | Είσοδος

Αρχείο Αρθρων

Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Πανελλήνια
Ένωση
Φαρμακοποιών
Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων

http://www.pefni.gr/sites/default/files/banner/587_m92HWD_14o_SynNosFarm_Banner_Ioannina.png

45th ESCP Symposium

Η European Society of Clinical Pharmacy (ESCP) διοργανώνει στις 5-7 Οκτωβρίου 2016, στο Όσλο της Νορβηγίας, το 45ο Συμπόσιο, με θέμα "Clinical pharmacy tackling inequalities and access to health care".

Πληροφορίες για το Συμπόσιο μπορείτε να βρείτε εδώ

 

 

8o Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών – Ηλεκτρονικό πρόγραμμα

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να έχετε μια «ηλεκτρονική» παρουσία στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών, όπου μπορείτε να δείτε ποια συνεδρία διεξάγεται  τη συγκεκριμένη στιγμή. Mπορείτε να παρακολουθείσετε τα βίντεο του συνεδρίου on demand,  επίσης μπορείτε να σημειώσετε αυτές που θα θέλατε να παρακολουθήσετε και ακόμα να αξιολογήσετε αυτές που έχετε παρακολουθήσει με βαθμολογία και σχόλια.

http://www.livemedia.gr/8pefni

European Congress of Oncology Pharmacy 2016

Η European Society of Oncology Pharmacy  (ESOP) διοργανώνει το 3ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ογκολογικής Φαρμακευτικής στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας στις 19-21 May 2016

Πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ , ενώ το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε εδώ

Ενημέρωση προς Επαγγελματίες Υγείας – Levetiracetam

EOFΕνημέρωση και οδηγίες  από το Τμήμα Ανεπιθύμητων Ενεργειών του ΕΟΦ με σκοπό την ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας, σχετικά με τον κίνδυνο ακούσιας υπερδοσολογίας με τη λήψη αντιεπιληπτικών πόσιμων διαλυμάτων τα οποία περιέχουν levetiracetam, προκειμένου να δώσουν οδηγίες στους ασθενείς τους ή τους φροντιστές αυτών ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη κατά τη χορήγηση.